Työ- ja elinkeinoministeriö
Company details
Mini- search
Slogan

Asioi verkossa

Hae lomakkeita ja asiointipalveluita

Murupolku

Hakuohje

 

Hae lomakkeita kirjoittamalla hakuruutuun hakusana, organisaation nimi, lomakkeen nimi tai lomaketunnus. Käytä koko lomakkeen nimeä tai lomakkeen nimessä esiintyviä kokonaisia sanoja.

Hakutoiminto ei tunnista sanojen taivutusmuotoja. Voit katkaista hakusanan tähtimerkillä (*) neljän annetun kirjaimen jälkeen. Esimerkiksi katkaistu hakusana palk* tai alko* tuottaa tulokseksi kaikki ne lomakkeet joista löytyy sanoja, jotka alkavat näillä kirjaimilla, kuten palkkaturvahakemus tai alkoholilupa.

Lomaketunnuksella haettaessa kirjoita lomaketunnus yhteen ilman pisteitä tai välilyöntejä (esim. TEM353).

Content
Search

Lomakehaku

Content
Content
Hakutulos  Seutu

  Zone0
  Otsikko
  Blog
  Blog
  Video

  LOMAKKEIDEN YLLÄPITO JA KORJAUKSET

   

  Yrityksille tarkoitetut lomakkeet ja asiointipalvelut on koottu Valtorin ylläpitämälle lomakealustalle (lomake.fi). Sieltä ne tuodaan näkyviin yrityssuomi.fi-palveluun erityisen siirtotiedoston avulla.

  Lomakkeiden sisältö ja oikeellisuus ovat lomakkeiden omistajien, eli ko. palvelua tarjoavien organisaatioiden vastuulla. Lomaketunnus ja vastuuorganisaatio ovat näkyvissä jokaisella lomakesivulla.

  Lomakkeiden korjaukset
  Jos lomakkeisiin tai niiden liitteisiin, asiointipalveluihin tai lomakesivun muuhun sisältöön tarvitaan muutoksia, tulee ottaa yhteyttä Valtoriin osoitteella lomakefi@valtori.fi.

  Lomakehaun ongelmat 
  Lomakehakuun liittyvistä ongelmista pyydämme ilmoittamaan osoitteella palaute@yrityssuomi.fi

  Blog
  Blog
  Katso myös

  Etsitkö tallentamiasi verkkolomakkeita? Siirry Tallennetut lomakkeet -palveluun  ja tunnistaudu palveluun valitsemalla organisaatio, jonka tarjoaman lomakkeen olet tallentanut.

  Siirry Tallennetut lomakkeet -palveluun