Työ- ja elinkeinoministeriö
Company details
Mini- search
Slogan

Yrittäjän selfie

Yritys-Suomi-verkostoon kuuluvat organisaatiot voivat ehdottaa yrittäjiä tähän sarjaan. Näin varmistetaan, että kyseessä on yritys, joka sopii kannustavaksi esimerkiksi julkishallinnon verkkopalveluun ja Yritys-Suomen toimintamalliin.
Yritys-Suomen verkkotoimitus pidättää itsellään päätösvallan ehdotettujen yritysten mukaan ottamisesta.

Info about new version
Yrityssuomi.fi uudistuu osaksi Suomi.fi-verkkopalvelua vuoden 2017 aikana.
Lue lisää Tutustu Suomi.fin kehitysversioon
Notification

Selfiessä Juha-Matti Sivula

 

 

Keitä olette ja mitä teette?

Vihainen Talouspäällikkö on tilitoimisto, joka pitää sinut aina ajan tasalla. Kerromme, mitä niissä raporteissa oikeasti lukee ja kuinka niihin pitäisi reagoida. Tarjoamme myös lakisääteistä kirjanpitoa sekä palkanlaskentaa. Yrittäjä voi keskittyä oman liiketoimintansa pyörittämiseen.

Näemme uuden teknologian mahdollisuutena ja jopa välttämättömyytenä. Tutustumme aktiivisesti uusiin, työmenetelmiä helpottaviin ratkaisuihin, ja hyvän ratkaisun löydyttyä otamme sen joustavasti käyttöömme.

Miten sinusta tuli yrittäjiä?

Ajatus keskustelevasta ja ohjaavasta tilitoimistomallista tuli, kun olin itse ostamassa tilitoimistopalveluita. Tarjottavat palvelut ja hinnoittelut olivat sekavia. Niinpä meillä suurimmalla osalla asiakkaista on kiinteä kuukausihinta.

Perustin tilitoimiston heinäkuussa 2011. Meitä oli silloin kaksi; minä ja yksi asiakas. Olemme kasvaneet nopeasti ja nyt meillä on toimipisteet kolmella paikkakunnalla.

Millainen olet ihmisenä?

Haluan todella auttaa asiakkaitamme ja viedä heidän toimintaansa eteenpäin. Pyrin olemaan aina askeleen edellä, katsomaan tulevaisuuteen ja näkemään mahdollisuuksia.

Lisäksi henkilökohtainen palvelu on meille tärkeä asia. Nimeämme jokaiselle asiakkaalle oman kirjanpitäjän, joka toimii asiakkaan yhteyshenkilönä. Näin toimien pystymme oikeasti tuntemaan asiakkaamme ja he tuntevat meidät.

Mikä on mottonne?

Tehokas laskutus on kasvun edellytys.

Millaisella asenteella mielestäsi pärjää yrittäjänä?

Verkostoidu, sillä kukaan ei pärjää yksin. Timantit eivät myöskään synny hetkessä. Pitkäjänteinen työ palkitaan. Tartu toimeen. Tavoitteiden saavuttaminen vaatii kovaa työtä.

Terveisesi yrittäjyyttä harkitseville?

Kerro ideastasi lähipiirillesi. Käy juttelemassa tilitoimistossa. Pyydä palautetta suunnitelmistasi. Jos kohtaat epäilyä tai kritiikkiä, arvioi suunnitelmasi uudestaan. Jos edelleen uskot ideaasi, älä epäröi toteuttaa sitä. Harvalla yrittäjällä on erityinen yritysidea – kyky toteuttaa suunnitelmat ratkaisee.

Toimintaa on vaikea viedä eteenpäin ilman tavoitteita. Aseta siis toiminnallesi tavoitteet. Tavoite voi olla muutakin kuin kasvua tai rahaa. Se voi olla esimerkiksi enemmän vapaa-aikaa. Muista kuitenkin, että pitkäjänteinen yritystoiminta ei ole mahdollista ilman voittoa! Pienikin tehty voitto kerryttää puskuria pahan päivän varalle ja mahdollistaa investoinnit.

Mitä toivot tulevaisuudelta?

Olemme olleet onnekkaita, kun olemme saaneet toimia vuosia hienojen asiakkaiden kanssa. Se, mikä joskus oli yhden miehen yritys, on vuosien saatossa muuttunut isoksi tiimiksi. Toivottavasti saamme jatkossakin palvella yhä suurempaa asiakasjoukkoa yhä syvemmissä asiakassuhteissa tällä hienolla porukalla.

 

   

Yrittäjän selfiessä Juha-Matti Sivula

Yrittäjä: Juha-Matti Sivula

Yritys: Vihainen Talouspäällikkö Oy

Toimiala:Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu

Perustettu: 2011

Henkilömäärä: 13

Nettisivut: www.vihainen.fi

 

 


Näytetään tulokset 1 - 1 / 28
Merkintöjä per sivu 1
jostakin 28
 
Content
Content
Seutuzone
Otsikko

Karttakuva
Seutuesittely
Karuselli
Bannerit
Linkit
Yhteystiedot
Nosto
Tapahtumat lista
Noutaja
Tiedotteet
Zone1
Title
Blog
Blog
Video
Blog
Blog
Static social
FB + text