Työ- ja elinkeinoministeriö
Company details
Mini- search
Slogan

Yrittäjän selfie

Yritys-Suomi-verkostoon kuuluvat organisaatiot voivat ehdottaa yrittäjiä tähän sarjaan. Näin varmistetaan, että kyseessä on yritys, joka sopii kannustavaksi esimerkiksi julkishallinnon verkkopalveluun ja Yritys-Suomen toimintamalliin.
Yritys-Suomen verkkotoimitus pidättää itsellään päätösvallan ehdotettujen yritysten mukaan ottamisesta.

Info about new version
Yrityssuomi.fi uudistuu osaksi Suomi.fi-verkkopalvelua vuoden 2017 aikana.
Lue lisää Tutustu Suomi.fin kehitysversioon
Notification

Selfiessä TwistBe Oy

 

 

Keitä olette ja mitä teette?

Olemme kolme ystävää ja pienten lasten äitiä, joilla on yhteinen intohimo auttaa ihmisiä ymmärtämään paremmin ja kokonaisvaltaisemmin omaa kauneudenhoitoaan ja hyvinvointiaan.

Tutustuimme vuonna 2004 opiskellessamme kauppatieteitä Lappeenrannan teknillisellä yliopistolla. Tänä päivänä pyöritämme omaa puhtaan ja aidosti tehokkaan kosmetiikan ja hyvinvointituotteiden verkkokauppaa sekä Kampissa sijaitsevaa myymälää.

Tarjoamme kuluttajille (ja yritysasiakkaillemmekin) Suomen luomuimman ja aidosti toimivan ja ekologisen kosmetiikan ja hyvinvointituotteiden valikoiman, jossa on erinomainen hinta-laatusuhde.

Miten teistä tuli yrittäjiä?

Kaikki lähti kiinnostuksesta puhtaampia ja reiluja kosmetiikkatuotteita kohtaan. Pian huomasimme, ettei niiden löytäminen olekaan lainkaan yksinkertaista, sillä olemme kuluttajina todella voimakkaiden markkinointikoneistojen uhreja.

Ryhdyimme perehtymään asioihin ja syntyi ajatus perustaa paikka, josta tuotteita ostaessasi tietäisit aina saavasi puhtaita, turvallisia ja toimivia tuotteita - ja voisit itse keskittyä valitsemaan tuotteita sen mukaan mikä sopii sinulle, näyttää kauniilta ja tuoksuu ihanalta. Ilman huolta siitä onko tuote sinulle hyvä vai ei.

Mukaan tuli myös superfoodeja, turvallisia pesuaineita sekä laaja kirjo hyvinvoinnin muita ammattilaisia ravintoneuvojista kosmetologeihin, sillä halusimme tarjota kuluttajille yhden paikan kaikkeen tarvittavaan oman hyvinvoinnin tueksi.

Millaisia olette ihmisinä?

Täydennämme toisiamme loistavasti, jokaisella meistä on omat vahvuutensa (ja tietty heikkoutensa), joiden perusteella alun perin löimmekin hynttyyt yhteen yrityksen perustamiseksi. Meitä kaikkia yhdistää aito halu auttaa ihmisiä ja kyllä me oikeasti haluttaisiin tätä maailmaakin muuttaa. Innostumme helposti uusista asioita ja rakastamme unelmoida yhdessä tulevasta.

Mikä on mottonne?

Ehdottomasti "The Way It's Supposed to Be", josta siis nimi TwistBe on lyhenne. Huomaamme kaikkien oikeilta ja hyviltä tuntuvien asioiden olevan juuri niin kuin asioiden pitäisikin olla. Kaikki tarjoamamme tuotteet ja edustamamme yhteistyökumppanit ovat myös The Way It's Supposed to Be. Rehellisiä, eettisiä, ekologisia, aitoja, turvallisia ja tehokkaita.

Millaisella asenteella mielestänne pärjää yrittäjänä?

Peräänantamattomalla tekijäasenteella. Yrittäjänä ei voi välttyä vastoinkäymisiltä (me emme todellakaan ole niiltä välttyneet) ja aina on oltava valmiina työntämään kädet mutaan olkapäitä myöten.

Me olemme kaikki optimisteja, mutta yrittäjällä on oltava mukana myös reilusti realismia, jotta osaa tunnistaa miten resurssinsa käyttää tehokkaasti.

Terveisenne yrittäjyyttä harkitseville?

Yrittäjäksi ryhtyminen tulee todennäköisesti olemaan elämäsi upein ja kivuliain polku. Tee pohjatyöt kunnolla ja kerää ympärillesi luotettavia, omaa osaamistasi täydentäviä ihmisiä. Muista, että yhteistyössä on voimaa.

Ole valmis tekemään paljon töitä, mutta muista myös nauttia niistä pienistäkin voitoista matkan varrella. Olemme helposti yrittäjinä aivan liian kriittisiä omaa tekemistämme kohtaan.

Mitä toivotte tulevaisuudelta?

Toivomme, että TwistBe kasvaa ja kansainvälistyy ja saamme sitä kautta auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja näyttämään terveiltä ja kauniilta luonnollisesti kehoamme ja ympäristöämme kuormittamatta.

Toivomme, että maailma voi muuttua ja meidän kulutustottumuksiamme on mahdollista muuttaa siten, että me ihmiset emme tuhoaisi tätä kaunista ja ainutlaatuista maapalloamme. 

   

Yrittäjän selfiessä TwistBe

Yrittäjät: Kati Partanen, Veera Brückler ja Susanna Laine

Yritys: TwistBe Oy

Toimiala: Kauneus- ja hyvinvointituotteiden sekä palveluiden vähittäismyynti

Perustettu: 2015 (toiminut aktiivisesti lokakuusta 2016)

Henkilömäärä: 4

Nettisivut: www.twistbe.fi 

 

 


Näytetään tulokset 1 - 1 / 27
Merkintöjä per sivu 1
jostakin 27
 
Content
Content
Seutuzone
Otsikko

Karttakuva
Seutuesittely
Karuselli
Bannerit
Linkit
Yhteystiedot
Nosto
Tapahtumat lista
Noutaja
Tiedotteet
Zone1
Title
Blog
Blog
Video
Blog
Blog
Static social
FB + text