Työ- ja elinkeinoministeriö
Company details
Mini- search
Slogan

Yrittäjän selfie

Yritys-Suomi-verkostoon kuuluvat organisaatiot voivat ehdottaa yrittäjiä tähän sarjaan. Näin varmistetaan, että kyseessä on yritys, joka sopii kannustavaksi esimerkiksi julkishallinnon verkkopalveluun ja Yritys-Suomen toimintamalliin.
Yritys-Suomen verkkotoimitus pidättää itsellään päätösvallan ehdotettujen yritysten mukaan ottamisesta.

Notification

Selfiessä Mirka Saarinen

Kuka olet ja mitä teet?

Olen Mirka Saarinen, Seurana Oy:n perustaja. Sekä minulla että yritykselläni on missio onnellisesta vanhuudesta. Seurana Oy on ei-sairaanhoidollinen, ikäihmisille seuraa, virkistystä ja hyvinvointia tuottava yritys.

Tarjoamme luotettavaa ja säännöllistä seuranpitoa kotona tai palvelutalossa asuvalle vanhukselle. Vietämme aikaa yhdessä, seurustelemme ja teemme mukavia asioita seniorin toiveiden mukaan. Autamme vanhuksen ja omaisten yhteydenpidossa.

Miten sinusta tuli yrittäjä?

Olen työskennellyt 20 vuotta yrittäjämäisellä asenteella tunteja laskematta, haasteista ja uuden kehittämisestä ja kasvusta nauttien. Oma yritysidea syntyi, kun etsin tällaista palvelua rakkaalle isoisälleni, sitä löytämättä.

Olin yllättynyt, kuinka yksin vanhus hoivakodissa onkaan, moni passivoituu omaan huoneeseensa. Siitä lähti idea onnelliseen vanhuuteen, hyvään ja säännölliseen seuraan ja omaistenkin hyvään mieleen, kun tietää, ettei läheinen ole yksin kotona tai hoivakodissa.

Millainen olet ihmisenä?

Ihmisläheinen ja rohkea. Pidän monipuolisesta työelämästä ja haasteiden ratkaisemisesta – valoa on aina tunnelin päässä. Ystävät ja kollegat kuvaavat huumorintajuiseksi ja idearikkaaksi.

Mikä on mottosi?

Asiakas on ykkönen. Ei ole haasteita, vaan mielenkiintoisia ratkaisun kohteita.

Millaisella asenteella mielestäsi pärjää yrittäjänä?

Sinnikkyydellä, oma-aloitteisuudella, uteliaisuudella asioita ja ihmisiä kohtaan, intohimoisella asenteella. Sopivassa suhteessa tunnetta ja järkeä.

Terveisesi yrittäjyyttä harkitseville?

Kun intohimoa ja uskoa löytyy, anna sen näkyä ja kuulua ja testaa ideaa. Siitä sitten kohti omaa yritystä. Yllätyksiä tulee takuulla, jonkin verran byrokratian rattaitakin, mutta sitten puolestaan jokainen positiivinen asia ja pienikin voitto tuntuvat sitäkin paremmalta.

Mitä toivot tulevaisuudelta?

Että yhä useampi omainen nauttii tilanteesta, että kaikkea ei tarvitse tehdä yksin – arjen kiireissä Seurana Oy auttaa tuomalla hyvinvointia ja iloa vanhuksen elämään. Vanhuksille toivon onnellista vanhuutta ympäri Suomen ja että Seurana Oy:n tarjoaa palveluita pääkaupunkiseudun ulkopuolellekin. Meillä on aikaa.

   

yrittäjä Mirka Saarinen

Yrittäjä: Mirka Saarinen

Yritys: Seurana Oy

Toimiala: kotipalvelut ikääntyneille ja vammaisille

Perustettu: 2016

Henkilömäärä: 1

Nettisivut: www.seurana.fi

 

 


Näytetään tulokset 1 - 1 / 25
Merkintöjä per sivu 1
jostakin 25
 
Content
Content
Seutuzone
Otsikko

Karttakuva
Seutuesittely
Karuselli
Bannerit
Linkit
Yhteystiedot
Nosto
Tapahtumat lista
Noutaja
Tiedotteet
Zone1
Title
Blog
Blog
Video
Blog
Blog
Static social
FB + text